Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes-leuke patronen en acties en ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief. Meld je nu aan!
Nieuwsbrief ontvangen

Kun of wil je leren haken


Kun of wil je leren haken ?  Haak dan mee….
Zaterdag 8 maart van 12.00 tot 16.00 bij ’t Trendje

Onder het genot van een kopje koffie of thee doen we mee aan een landelijk project:
Kun je haken?  Haak dan mee. Dit idee is ontstaan naar aanleiding van het volgende project.

Crochet Along 2014: Dit houd in dat er een deken gehaakt word in stappen, elke week wordt een stukje patroon beschikbaar gesteld. Dit wordt landelijk door talloze haaksters gevolgd een zogenaamd Crochet Along (CAL). De orginele CAL werd met dit patroon afgelopen jaar gedaan door not you average crochet en kan ook op ravelry gevonden worden. Twee Nederlandse blogsters, Terray en Jolanda, besloten om het patroon naar het Nederlands te vertalen om het project wat laagdrempeliger te maken. Je kan natuurlijk iedere week van het jaar nog aanhaken.  Joyce van den Hout wil U daar graag meer over vertellen, heeft haar CAL ook bij en kan U meer uitleg geven over het verkrijgen van de patronen.


Haak een Earlybirdje:
Chantel Couwenberg wil u graag meer vertellen over dit unieke project. Early birds is een stichting die foto reportages maakt (kosteloos) van veel te vroeg geboren kindjes Omdat veel kindjes in de couveuse aan de kabeltjes en snoertjes trekken hebben ze een vogeltje ontworpen met krulstaartjes er aan. Deze gehaakte vogeltjes geven kindjes een gevoel van geborgenheid en de sliertjes van de staart doen aan als een navelstreng. 
Als je deze vogeltjes bij een prematuur baby'tje in de couveuse legt,word het kindje veel rustiger en trekt niet meer aan de snoertjes.
Alle vogeltjes worden verspreid via de stichting Eearlybirds fotografie.

Haak-en-zo:
Haak en brei-lessen in Goirle. Marianne Wijten vertelt U graag hierover. Een sjaal – omslagdoek – deken – vest –tas- poppen  etc. Alles kunt U breien of haken.  Haken is leuk – ontspannend en creatief. De cursussen zijn zowel overdag als in de avonduren.

Voor iedere klant tijdens  HAAK MAAR AAN  een bolletje katoen GRATIS