Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes-leuke patronen en acties en ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief. Meld je nu aan!
Nieuwsbrief ontvangen

Leveringsvoorwaarden


LEVERINGSVOORWAARDEN
 
Na ontvangst van uw bestelling: bevestigen wij deze per @mail. Als een besteld artikel niet voorradig is melden wij u dit direct evt met een vermoedelijke leveringsdatum.
 
Betaling:  U betaalt het volledige bedrag vooraf op rekeningnummer:  NL62 RABO 0116 8227 32  tnv t trendje in Goirle. Bij vooruitbetaling dient uw betaling binnen 5 werkdagen na ontvangst van de door t trendje verzonden bevestiging cq factuur  op onze rekening bijgeschreven te zijn.
Wij zullen U hierna nog een reminder sturen, komt hier ook geen reactie op dan gaan wij ervan uit dat U de bestelling niet wenst te ontvangen en gaan de artikelen terug in de winkel.  

De pakketten worden verstuurd per post op uw risico. Wij vervangen in geen geval eventuele onderweg gestolen of verloren pakketten. 't Trendje zal verzendkosten toevoegen aan de op deze website vermelde prijzen. Wacht met betalen tot wij uw bestelling bevestigd hebben. De verzending van uw bestelling gebeurt meteen na ontvangst van uw betaling en dient u binnen 3 werkdagen te bereiken. U ontvangt een mail wanneer uw pakket verzonden is.
 
Terugzending:
Bent u om een of andere reden niet tevreden over uw aankoop, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de @mail. Zonder voorafgaand akkoord,worden geen producten teruggenomen. U dient de verzending voldoende te frankeren. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden door ons niet aanvaard.
Bij terugzending dient altijd de factuur mee teruggestuurd te worden.
Wij vergoeden enkel de waarde van de goederen. Aangerekende kosten worden niet terugbetaald. Verzendingskosten van terugzendingen blijven eveneens ten uwen laste.
 
Teruggestuurde goederen dienen nog perfect verkoopbaar te zijn:
Om de kwaliteit van onze goederen te kunnen garanderen aanvaarden wij geen goederen waarvan de verpakking is geopend of beschadigd. Brei en Borduurpatronen/boeken kunnen vanwege het mogelijke kopiëren niet retour genomen worden.
 
Uw bestelling wordt met de grootste zorg ingepakt en gecontroleerd vooraleer ze verstuurd wordt. De kans op fouten is bijgevolg zeer klein.
Is er ondanks deze grondige controle toch iets niet orde meld het dan direct, graag onder vermelding van uw factuurnummer en duidelijke omschrijving klacht.
Wij herstellen zo spoedig mogelijke de fout. Begin in geen geval met een pakket of patroon indien blijkt dat deze niet volledig is.
Wij aanvaarden geen terugzending van gebruikte pakketten  en patronen