Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes-leuke patronen en acties en ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief. Meld je nu aan!
Nieuwsbrief ontvangen

Welkom


Nieuw


Fijne Feestdagen!

Wat een fantastisch einde van 2017 voor 't Trendje. Sinds september zijn wij gevestigd aan het van Hogendorpplein in Goirle. En gelukkig... Voor alle Sinterkerst inkopen wist u ons allemaal goed te vinden!

Geen live bezoek bij ons in de winkel? Dan wist u ons ook te bereiken via Facebook, mail en de website. En dat vinden wij fijn, heel fijn!
Wij kijken terug op een ontzettend creatief en vooral gezellig jaar met de beurzen, Ontmoet & Doet waar wij ook ons in 2018 voor de volle 100% gaan inzetten, ffkes buurten in de winkel en vooral u als klant. 

Namens het hele team van 't Trendje wensen u een fantastisch mooi en liefdevol uiteinde van 2017 en dat 2018 een nét zo creatief jaar mag gaan worden!

Wij zien u graag (online) bij 't Trendje! 

't Trendje is geopend op:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag 24 december extra geopend:
13.30-18.00 uur
10.00- 18.00 uur
10.00- 18.00 uur
10.00- 18.00 uur
10.00- 18.00 uur
10.00- 17.00 uur
12.00- 16.00 uur
Let op:beide kerstdagen + nieuwjaarsdag gesloten 

Ontmoet & Doet

En wat zijn we trots op alle vrijwilligers en bezoekers van Ontmoet & Doet. Dankzij hun inzet is het wederom iedere keer een succes. De groepen worden steeds groter dus als u een keer bedenkt: Hé ik haak ook een keer aan, dan bent u van harte welkom. 

We hebben zelfs goed nieuws! Wist u dat Ontmoet & Doet vanaf september ook al een eigen locatie heeft?  **tromgeroffel** We mogen namelijk gebruik maken van de locatie van de Guldenacker. En wist u ook dat dit vlakbij 't Trendje is?  

Wanneer kunt u terecht bij Ontmoet & Doet?
Maandag 13.30-15.30 uur Quiltcafé
Dinsdag  14.00-16.00 Breicafe
Woensdag 10.30–12.30  Haakcafé
Schuift u gerust aan en met alle brei-haakproblemen en geniet tevens van een kopje koffie of thee.

Kerst in Goirle 23 december 2017Crochet Along 2018 - Nostalgia
Met de Double Trouble CAL en de Cosy Woondekens CAL hebben Jolanda en Naomi het afgelopen jaar enorm succesvolle Crochet Alongs ontworpen. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan een nieuwe CAL voor 2018: Nostalgia!
 
De Nostalgia wordt in een filethaaktechniek gehaakt. Open en dichte hokjes die samen een patroon vormen. Deze nostalgische deken bestaat uit banen die door middel van tussenbanen aan elkaar worden gehaakt. Er wordt elke week een nieuw deel gegeven.
De Nostalgia 2018 is in een witte en een ecru variant gehaakt met Durable breikatoen no.8.
 
De Crochet along start eind januari en loopt 30 weken door, waarna er een prachtige sprei als eindresultaat op uw bank/bed ligt. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten en haakdiagrammen. Via de Facebookgroep 'Haakplein' is de Nostalgia Crochet Along 2018 te volgen. Pakketten zijn per direct te bestellen bij ’t trendje  via  info@trendje.nl   en worden de tweede week van januari uitgeleverd. De kosten bedragen
€ 74,95 per pakket.
  
Voor deze CAL  wordt gebruikt gemaakt van het prachtige Durable breikatoen no.8   in de bekende cilindervormige conen.
 
Er zijn pakketten beschikbaar voor de witte en ecru versie. Deze pakketten worden aangeboden in een doos, inclusief leren label en handige digitale toerenteller die van pas komt bij het haken van de Nostalgia.
 
Nostalgia 2018 Siersprei– Een knipoog naar het verleden
De Nostalgia wordt in de  filethaaktechniek gehaakt, open en dichte hokjes die samen een patroon vormen.
Deze deken bestaat uit banen die met tussenbanen aan elkaar worden gehaakt.
30 weken lang elke week een nieuw deel.

INHOUD:
- Durable breikatoen no.8
- LED toerenteller
- Leren label Nostalgia 2018


WINACTIE Crochet Along Nostalgia

Wauw.... Daar gaan we weer! Het is tijd voor een mega grote winactie! Zijn jullie er klaar voor? We gaan namelijk zo'n gaaf Crochet Along Nostalgia pakket weggeven t.w.v. € 74,95 

Wat gaan we doen? 

Op onze facebookpagina starten we deze actie en het enige wat wij graag zouden willen weten; Aan wie zou jij dit pakket willen geven? Taggen, delen, liken van onze facebookpagina vinden wij super! 

Deze facebookactie start donderdag 21 december 2017. Op maandag 15 januari 2018 maken wij een winnaar bekend. Ook voor degene die geen facebook hebben, in de winkel kunt u ook meedoen met deze actie! 


Kadobon voor de feestdagen?

Dé meest leuke 'gift' om te krijgen en te geven, een Kadobon van 't Trendje!

Gegarandeerd dat de ontvanger iets kan vinden in onze webshop of in de winkel. Opsturen van een Kadobon is natuurlijk ook mogelijk!